معرفی وبلاگ
این وبلاگ مربوط به فعالیت های کانون بسیج فرهنگیان در زمینه های مختلف می باشد. امیدوارم با همکاری اعضای بسیج فرهنگیان، این وبلاگ شکل واقعی خود را بیابد. در ضمن دوستان عزیزی که در این زمینه تمایل دارند همکاری کنند،می توانند از طریق ایمیل یا مراجعه به کانون بسیج فرهنگیان قرچک به کامل تر شدن این وبلاگ کمک کنند.
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 171131
تعداد نوشته ها : 127
تعداد نظرات : 14
اى وارث ذوالفقار مولا برگرد! / اى نور دو چشم آل طاها، برگرد ـ ما شعله به شعله سوختیم از غم یاس / اى منتقم حضرت زهرا، برگرد
ابزار تماس با ما
اوقات شرعی سوره قرآن

جنگ دفاع مقدس انقلاب اسلامی مهدویت امام زمان (عج)

Rss
طراح قالب



فاميل كيپ تا كيپ دور منزل عروس نشسته بودند ساعت حوالي ۹ بود و همه آمده بودند الّا آقاي داماد، تا ساعت۱۲

وقتي هم كه آمد هيچ توضيحي براي ديرآمدنش نداد و صرفاً عذرخواهي كرد براي همين هم پدر عروس اخم كرد و مجلس بله‌برون ِ آن شب ملغي شد.


حسن طهراني مقدم ۶ آبان ماه ۱۳۳۸ در محله سرچشمه تهران متولد شد. به‌علت شغل پدرش (محمود طهراني مقدم)، كه به

پيشه خياطي مشغول بود، به محله شكوفه وسپس به محله بهارستان نقل مكان كرد و مقاطع ابتدايي و دبيرستان را در همينمناطق گذراند. طهراني مقدم در ۲۱سالگي و در ابتداي شكل‌گيري رسمي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، در اطلاعات منطقه ۳ سپاه شمال، مشغول به فعاليت شدو تا ۵۹/۷/۳۱ در اين سمت باقي ماند. در زمان بروز ناآرامي‌ها در نقاط مرزيكه...

جمعه دوم 8 1393 18:11


http://file.tebyan.net/146511925213320125243587218165234158179103/%D8%A7%D8%A8%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%82%D8%A7%D8%B3%D9%85%20%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg


زندگي نامه شهيد ابوالقاسم اردستاني

فرزند: عباسعلي

متولد:1313، روستاي كهنگ پيشوا

شهادت:پانزدهم خرداد1342

مزارمطهر: مسگرآباد تهران

                                                                                                   

شهيد اردستاني درسال 1313درخانواده اي مذهبي از قشرروستايي چشم به جهان گشود.

علاقه قلبي ايشان به ائمه اطهارعليهم السلام بانوحه خواني وذكرمصيبت به ويژه در ماه محرم وصفر هويدا بودكه در نهايت پاداش اين ارادت رابا نوشيدن شربت شهـادت از دستان مبارك آن عزيزان دريافت كرد.

شهيد بزرگوار در كنار برنامه هاي ديني، كنار پدر در كشاورزي مددكار خانواده و در امرار معاش نقش فعالي داشتند.

اين مرد آسماني داراي همسر وسه فرزند به نام هاي اكبر، علي اصغروكبري بود و بـراي امرارمعاش خانواده به همراه پدر خود درفضاي روستا به شدت كار مي كرد.ايشــــان ازدرون نا آرام خودپيام هاي الهي را دريافت مي كرد تا اينكه در نهايت در قيام 15خرداد سال 1342توانست در بستري از نور وشهادت به آرامش ابدي برسد.          

در تظاهرات 15خردادبا نوحه سرايي، مبارزان رامصمم تر مي كرد تا اينكه درمسير حركت به سمت تهران، درمنطقه باقرآباد قرچك به دست رژيم پهلوي با اصابت گلوله به شهـادت رسيد وپيكر پاك ايشان توسط رژيم پهلوي به مسگر آباد تهران منتقل و درآنجاغريبـانه به خاك سپرده شد.

برگرفته از كتاب چهل چراغ، ص17، انتشارات صاحب الزمان                                                                               


شنبه هشتم 6 1393 18:45

 

زندگي نامه شهيد مسعود ميرزايي پوئينك

 

فرزند: محمد حسين

تولد: 10/5/1334 ايوانكي- 10/10/1357 -خيابان شهداي ورامين

مزار مطهر: امامزاده طاهر(ع)خيرآباد

 زندگي نامه

در روز دهم مرداد ماه سال ۱۳۳۴ در ايوانكي كه محل خدمت پدرش بود به دنيا آمد . از كودكي به حضرت سيد الشّهدا علاقه به خصوصي داشت و به گفته پدرش از ۵- ۶ سالگي به تكايا و مساجد مي رفت و در عزاداريها شركت فعال داشت.

از لحاظ كمك به همنوع و يتيمان زبانزد بود به طوري كه

پنج شنبه بیست و نهم 3 1393 22:14

زندگي نامه برخي از شهداي 15 خرداد 1342 استان تهران

 

اگرچه به طور حتم و بنا به دلايلي كه عنوان شد، تعداد شهداي حماسه 15 خرداد 1342 فراتر از اسناد و مدارك موجود بوده و نياز به تحقيقات و پژوهشهاي بيشتري دارد، ولي در اين مجال كوتاه به ذكر نام و زندگينامه 38 شهيد اين قيام زمينه ساز انقلاب اسلامي ايران پرداخته شده است.

شهيد محمدحسين اسدپور

نام پدر: رضا، تولد: 1318ـ تهران ـ مجرد، تحصيلات: ششم ابتدايي، شغل: راننده تاكسي، محل‌ شهادت: چهار‌راه سيروس تهران، تاريخ شهادت: 15 خرداد 42، مزار شهيد: مفقود.

دوران كودكي را به سختي پشت ‌سر گذاشت و سپس تا ششم ابتدايي درس خواند، آنگاه به دليل فوت پدر مجبور به كار كردن شد و به رانندگي تاكسي پرداخت. او كه در تظاهرات 15 خرداد شركت داشت، هدف گلوله مزدوران رژيم قرار گرفت و به شهادت رسيد.

شهيد ابوالقاسم اردستاني

نام پدر: عباسعلي، تاريخ تولد: 1313 - روستاي كهنك (نزديك پيشوا) - متأهل، محل شهادت: پل باقرآباد قرچك، تاريخ شهادت: 15 خرداد سال 42، مزار شهيد: مسگرآباد.

آن شهيد سرافراز از نوجواني در برنامه هاي مذهبي حضور فعال داشته و با نوحه خواني و ذكر مصيبت اهل بيت(ع) دلهاي مُشتاقان و ارادتمندان آن عزيزان را به مظلوميت خاندان رسالت، بيشتر متوجه مي كرد و در كار كشاورزي هم يار و مددكار پدر بود و ثمره ازدواجش، سه فرزند به نامهاي اكبر، علي اصغر و كبري است.

آن شهيد عزيز روز 15 خرداد، همراه با قيام كنندگان از صحن امامزاده جعفر(ع) تا پل باقرآباد با صداي دلنشين خود نوحه سرايي كرد كه نوحه "هر كه دارد هوس كرببلا بسم الله ..." را با سوز و گداز، چنان خواند كه اشك از چشمان قيام كنندگان و كفن پوشان همراهش سرازير شده و با او همخواني كردند.

سرانجام نغمه آن بلبل عاشق، در پل باقرآباد توسط جنايتكاران رژيم پَهلَوي ...

پنج شنبه پانزدهم 3 1393 13:32

 

 

بسمه تعالي


 

استاد شهيد آيت الله مطهري در ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ هجري شمسي در فريمان واقع در ۷۵ كيلومتري شهر مقدس مشهد در يك خانواده اصيل روحاني چشم به جهان مي گشايد.

پس از طي دوران طفوليت به مكتب خانه رفته و به فراگيري دروس ابتدايي مي پردازد.

در سن دوازده سالگي به حوزه علميه مشهد عزيمت نموده و به تحصيل مقدمات علوم اسلامي اشتغال مي ورزد. در سال ۱۳۱۶ عليرغم مبارزه شديد رضاخان با روحانيت و عليرغم مخالفت دوستان و نزديكان، براي تكميل تحصيلات خود عازم حوزه علميه قم مي شود در حالي كه به تازگي موسس گرانقدر آن آيت الله العظمي حاج شيخ عبدالكريم حائري يزدي ديده از جهان فروبسته و رياست حوزه را سه تن از مدرسان بزرگ آن آيات عظام سيد محمد حجت، سيد صدرالدين صدر و سيد محمد تقي خوانساري به عهد گرفته اند.
در دوره اقامت پانزده ساله خود در قم از محضر مرحوم آيت الله العظمي بروجردي (در فقه و اصول) و حضرت امام خميني ( به مدت ۱۲ سال در فلسفه ملاصدرا و عرفان و اخلاق و اصول) و مرحوم علامه سيد محمد حسين طباطبائي (در فلسفه : الهيات شفاي بوعلي و دروس ديگر) بهره مي گيرد. قبل از هجرت آيت الله العظمي بروجردي به قم نيز استاد شهيد گاهي به بروجرد مي رفته و از محضر ايشان استفاده مي كرده است. مولف شهيد مدتي نيز از محضر مرحوم آيت الله حاج ميرزا علي آقا شيرازي در اخلاق و عرفان بهره هاي معنوي فراوان برده است. از اساتيد ديگر استاد مطهري مي توان از مرحوم آيت الله سيد محمد حجت ( در اصول) و مرحوم آيت الله سيد محمد محقق داماد (در فقه) نام برد.

به طور كلي استاد شهيد كه به يك نهضت اسلامي معتقد بود نه به هر نهضتي، براي اسلامي كردن محتواي نهضت تلاشهاي ايدئولوژيك بسياري نمود و با اقدام به تأسيس حسينيه ارشاد نمود و با كجرويها و انحرافات مبارزه سرسختانه كرد. در سال ۱۳۴۶ به كمك چند تن از دوستان اقدام به تأسيس حسينيه ارشاد نمود به طوري كه ...

بقيه در ادامه مطلب

 

 

پنج شنبه یازدهم 2 1393 19:8
X